divendres, 8 d’abril del 2016

Mercat d'Intercanvi a Meliana 10 d'abril

Diumenge que ve 10 d'abril, tenim el XIV Mercat d'Intercanvi i Moneda social organitzat pel sistema d'intercanvi local de Meliana, SILM. El mercat organitzat dins del calendari de la XXIV (Xarxa de Xarxes d'Intercanvi Valencianesaquesta vegada estarà situat a Meliana, a la Plaça de l'Ermita. Per als que no sabéu com arribar, açí teniu la ubicació: http://www.openstreetmap.org/way/236113695#map=16/39.5307/-0.3519Com sempre, podeu muntar el vostre lloc a la plaça, totes les usuaris de moneda social a partir de les 10 del matí fins  les 14 hores. A les 14 hores us podeu quedar a menjar, portar el vostre menjar o encarregar al SILM0040, que ofereix menú vegà per 6 ecos. (Veure oferta al SILM)

Menú a càrrec del SILM0040 
- Amanida de Llegum
- Paella Vegana
- Natilles de Poma
- Coca en Llanda
- Infusió i Aïgua

Preu: 6 Ecos  

El mercat estarà animat amb activitats músicals amb el grup "Supersónics" Jazz, Blues and Rock&Roll per a tots i totes. A més tindrem també per calmar la set un EcoBar i un punt d'informació sobre moneda social i intercanvi. 

Vos animem a participar al mercat que hem organitzat aquesta vegada a Meliana i a col.laborar en la seua difussió. Moltes gràcies i bons intercanvis ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada