dimecres, 23 d’abril de 2014

VII Mercat d'Intercanvi i Moneda Social a Meliana

El diumenge 4 de maig tenim mercat d'intercanvi a Meliana. Aquest és el setè mercat organitzat pel SILM, la nostra xarxa d'intercanvi integrada a la XXIV, en un moment en que sentim ganes de celebrar el seu creixement. Actualment som ja nou xarxes que formem part de la XXIV, la xarxa de xarxes d'intercanvi valencianes. Així, creixen també altres formes de participació social alternatives, tant des del punt de vista econòmic com des de la manera en que ens relacionem.
El VII mercat d'intercanvi i moneda social que hem organitzat per al diumenge 4 de maig, començarà a les 10:30 hores . Els usuaris del sistema podran començar a muntar les seves taules i mostres de productes d'alimentació, artesania, segona mà, així com qualsevol altre tipus d'iniciativa d'intercanvi i moneda social, a partir de les 10:00 hores.
L'administració del SILM tindrà en marxa aquest dia, una petita oficina per informar, donar d'alta nous usuaris i resoldre qualsevol qüestió sobre el funcionament de la plataforma web o qualsevol altre dubte que pugeu tindre. Aquest tipus d'assessorament és gratuït .
També posarem a la disposició de tots, el BarEco, bar que ven begudes amb ecos, equivalent amb qualsevol altra moneda social, que opera dins del sistema d'intercanvi en comunitat CES .Al voltant de les 12:00 hores començaran les activitats que hem programat per a aquest dia i que són essencialment musicals. Les activitats s'estendran fins a l'hora de començar a desmuntar el mercat, sobre les 13:45 hores. Com a fons, el mercat estarà ambientat amb Eri Sonic Instrumental, el guitarrista del grup Dwomo, el que sense dubte ens contagiarà de bon ambient musical, creant bones vibracions, Al grup Dwomo li podeu escoltar aquí . Després es donarà pas al Taller de DJ Per a tot aquell que vulgui practicar d'una sessió DJ amb singles de vinil , grans i petits i públic juvenil. la cabina de DJ vos agradarà :)
En acabar les activitats es donarà pas a desmuntatge del mercat i d'aquesta manera deixar la plaça lliure a les 14:00 hores, a excepció del BarEco que continuarà obert, aquesta vegada, a més, per oferir el menú reservat anteriorment a la nostra plataforma web de intercanvi .
Per als que us aneu a quedar al dinar al BarEco, us avançem que el menú està compost de productes naturals, ecològics i vegà, cuinat per mans expertes. El menú es pot pagar amb ecos i el seu cost és de 6 ecos, que com dèiem, cal reservar amb antelació a la plataforma CES. Allà podreu veure el menú que s'elaborarà per a aquest dia .
El mercat estará situat a la plaça de l'Ermita. Per als que no haveu vingut abans vos deixem enllaç per localitza-la. Te fàcil accés per carrega, descarrega i molt de lloc per aparcar cotxes. Si voleu vindre amb transport públic, la línea 3 de metro vos deixa a 400 metres. I per als que preferiu la bici, el carril bici de l'Horta Nord vos permet vindre fent una passejada des de València o des dels pobles del nord. 
El temps no vos té que preocupar, la plaça disposa de una ampla zona coberta per protegir-nos tant del sol com de la pluja. 
Vos adjuntem cartell per a que col·laboreu amb la promoció a les xarxes socials i imprimint un parell i penjant-los als llocs que freqüenteu.  

Bons intercanvis! :)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada