divendres, 7 de juny de 2013

Mercat del 16 de juny


Anem de gira per la Comarca! 
El pròxim mercat es farà el diumenge 16 a Alboraia. C/ Juli Just (Junt estació metro Palmaret) -  wwwopenstreetmap.org/?lat=.39.49747&lon=-0.35264&zoom=17&layers=C
Malgrat que el SILM duu "Meliana" al nom, no hem tingut mai una vocació excloent i estem més que satisfets de tindre a gent de tots els pobles de la Comarca al grup i per fi anar-se'n de gira pels pobles del voltant.
Com sempre, el mercat començarà a les 10.30 h. (els que poseu parada ja sabeu que teniu que estar un poc abans) i acabarà a les 14.00 h.
En acabar ens quedem a dinar. Si eres d’un dels grups de la Xarxa de Xarxes d’Intercanvi de València pots fer la reserva de menú contestant a l’oferta que els companys encarregats penjaran en breu al web. Si encara no estàs en un dels grups, pots dur-te el dinar de casa i compartir taula amb nosaltres.
Menú: 
Entrants :   Tabulé  (plat fred fet amb  cuscús, julivert, pimentó, etc.), humus (crema de cigrons i sèsam), falafel ( croquetes de cigrons, all, herbasana, etc.)
 Plat principal:   Paella de verdures
Postres:  Coca amb crema de poma.
Beguda:    CACIK fred  ( beguda de iogurt i aigua de l’aixeta) 
Pa casolà
 PREU: 5 ECOS PER COBERT
Recordeu que en benefici de la natura (i això vol dir en benefici de totes) heu de dur plat, got i coberts. Així evitem utilitzar rebutjables. També estaria bé que vos portàreu cadires per a poder seure al dinar.
Ajudeu a fer promo: un parell de cartells posats als llocs que aneu habitualment i arribem a un fum de persones! Les virtuals, ja sabeu ... a penjar al facebook, al twitter ... per mails a la família, amics, companys de feina...
Fins diumenge 16! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada