dimecres, 27 de febrer del 2013

III Mercat dia 10 de Març

Ja hem aplegat al... III Mercat d’Intercanvi organitzat pel SILM

Ajudar en la promoció: 

La vostra ajuda en la promoció del mercat es imprescindible. Un parell de cartells per cap posats als llocs que freqüenteu i arribem a tot el veïnat sense massa esforç. Si algun@ teniu dificultats per imprimir cartells, passeu correu-e amb la quantitat de cartells que necessiteu i farem per aconseguir-los. A l’inversa, els que tingueu facilitat per imprimir cartells passeu correu oferint quants en podeu imprimir i contactarem amb vosaltres si és necessari.

Adjuntem el cartell en dos format: un per penjar a internet i un altre per imprimir.

Dinar: 

En acabar el mercat ens quedem a dinar. El dinar és un temps per socialitzar i conéixer-nos els membres de la Xarxa d’Intercanvi: aquelles persones en les que intercanvies.

Aquesta vegada dos membres del SIL-Meliana ofereixen un menú per als que no vulgueu dur el dinar de casa. Serà un menú vegetarià per a evitar que ningun@ es quedeu fora.

Coses que heu que tindre en compte:
  • Última data per fer reserva de places és el dijous 7 de març. Les reserves cal fer-les a través de l'anunci que es posarà en breu a les ofertes del web. 
  • Dugueu coberts, plats i gots per a us propi. Així evitem l’ús dels d’usar/tirar i posem el nostre xicotet granet per ajudar a la Mare Natura. 
  • Encara que disposem d’algunes cadires que ens presten, feu per dur-vos la vostra així segur que no fem curtes. 

Els espectacles al mercats: 

Les expressions artístiques i els tallers alimenten la nostra ment i la nostra anima tant com els aliments el nostre cos. Volem música, teatre, tallers, etc. als mercats però que fem?, les contractem des de l’administració?

A l’última assemblea es parlà de la problemàtica de les persones que ofereixen o podrien oferir activitats als mercats i que cal donar-los l’oportunitat de alliberar-se del mecenatge del ser contractats. Al igual que la resta d’usuaris decidim, sense dependre de ningú, els mercats als que acudim a oferir les nostres mercaderies, les persones que ofereixen activitats d’aquest tipus deurien tindre la mateixa possibilitat d’elegir sense dependre de ningú si actuen a un mercat o a un altre.

Però com es paga per aquestes activitats? Els compradors als mercats elegeixen el que els interessa (unes cols, uns CD de música, una peça de roba, ...) i ho compren pagant l’import corresponent. La majoria dels espectacles són oberts i totes les persones que estan al mercat gaudeixen d’ells però hi ha a qui li agrada més i a qui li agrada menys i inclús a qui no li agrada gens. Així que considerem que el millor sistema de retribuir a les persones que ens ofereixen música, teatre, malabars, etc. siguen aportacions voluntàries. Tu decideixes si dones un eco, dos ecos, tres ecos ... per a tal finalitat es faran rebuts individuals on els/les usuari@s omplireu posant el vostre nom, número de compte i quantitat d’ecos que considereu just pagar.

Vos esperem al mercat!!!
Recorda: 10 de Març, Plaça de l'Ermita de Meliana (de 10h-14h)
Una abraçada,

L'administració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada