dijous, 15 d’octubre del 2015

Mercat 18/10/2015




Estimades amigues, estimats amics.

Diumenge 18 d'Octubre el grup Valencia Nord-Horta Nord té el plaer de convidar-vos al Mercat de Troc i Moneda Social que organitzem.

El mercat tindrà lloc a l'antic cauce del Túria, entre els ponts de l'Exposició i del Real a partir de les 10:30 i fins les 14:00. Després s'ha organitzat un dinar de "tratge" per compartir.

Vos deixem el cartell.
Fins prompte.
VN-HN

dijous, 8 d’octubre del 2015

Assemblea el dimecres 14 d'octubre


Després del descans estiuenc ens reincorporem a la feina i vos convoquem a la pròxima assemblea del SILM. La farem el dimecres 14 d’octubre al Café Gurugú de Meliana – Pl. Major) a les 19.30 h. amb el següent ordre del dia: 
1.- Elecció de secretari@.
2.- L’administració dona comptes. 
3.- Mercat del 13 de desembre: elecció del grup de treball. Com és habitual vos recordem que el mercat es pot fer a qualsevol localitat de l’Horta Nord si es presenta un proposta d’un grup de persones;  del contrari es realitzarà a Meliana. 
4.- Elecció de nova/nou coordinador@: tot@s els/les usuari@s del SILM no sols poden sinó que és  convenient que passen per la coordinació. Sols calen un xicotets requisits: accés a internet fàcil, saber manejar el CES com usuari@, si es defeneu en xarxes social i ús de blocs millor i sobretot il·lusió amb el projecte.
5.- Canvi de nom del SILM: hi ha persones que consideren que seria convenient canviar el nom de la nostra xarxa per fer-la més adequada a la realitat: més que la xarxa de Meliana som la xarxa de l’Horta Nord. 
6.- Resolució d’un conflicte de comptes entre la ECIV i el SILM. 
7.- Participació dels usuaris en la administració.                 
8.- Participació a les Jornades de CooperaCtivisme a Puçol
9.- ... i totes aquelles qüestions que considereu considereu convenient
Per als que no pugueu assistir a l’assemblea vos deixem l’enllaç al bloc de Pásalo Puçol on podeu trobar tota la informació sobre les I Jornades de CooperaCtivisme:https://pasalopuzol.wordpress.com/2015/10/07/cooperactivismo-unas-jornadas-de-lujo-cooperactivisme-unes-jornades-de-luxe/
Una abraçada i fins dimecres
L’administració del SILM