dilluns, 24 de novembre del 2014

Mercat d'Intercanvi a Chiva

Aquest cap de setmana tenim mercat d'intercanvi al municipi de Chiva, organitzat per la Ecored Chiva - Hoya de Buñol. El diumenge 30 de novembre us esperem a la Plaça de les Arts de Chiva, amb el vostre lloc d'alimentació, roba, segona má, artesanía, oferint el vostres serveis amb ecos, etc. 

El mercat estarà animat per les activitats programades al voltant, com es la actuació al carrer pel grup de Batucada Kibombó, així com diverses tallers d'animació per a totes les edats. Festa asegurada!! :-)

Cartell per a difussió

* Si voleu quedar-se a dinar cal reservar a la web del CES o al correu ecoredhb@gmail.com indicant xarxa, usuari i nom, y si aneu a montar puesto al mercat. Gràcies.

Bons intercanvis!! Ens veiem a Chiva!! :-)

dimecres, 5 de novembre del 2014

IX Mercat d'Intercanvi i Moneda Social a Meliana

El pròxim diumenge 16 de novembre tenim el IX Mercat d'Intercanvi i Moneda Social a Meliana. Serà com és habitual a la plaça de l'Ermita de Meliana des de les 10.30 h. a les 14.00. 

Podem començar a muntar el mercat a partir de les 10 hores. La organització del mercat i la administració es faran càrrec de donar suport i informació sobre qualsevol dubte amb relació a la participació, funcionamnet, etc. També es faran càrrec del EcoBar, on podeu trobar begudes i dinar amb ecos. 

A partir de les 12 hores tindrem concert a càrrec del grup Voice of África, afro-jazz. Esperem que vos agrade. Com sabeu la gent que tinga algún grup de música, teatre, etc, es pot oferir per a propers mercats. 

Per a finalitzar, com habitualment, se quedem a dinar. A les 14 hores tenim dinar amb ecos. Les companyes que s'encarreguen del dinar han penjat l'oferta al programa CES., al apartat Avisos/Notícies. Cal reservar per correu electrònic.

Com arribar a Meliana.

Per als que no sou de Meliana, al poble podeu vindre amb la línia 3 del metro, amb bici pel carril de l'Horta Nord - no hi ha perduda, som el poble on desapareix el carril bici a l'entrada i torna a aparèixer a la sortida :(  -  Ací teniu l'enllaç per localitzar la Plaça de L'Ermita http://www.openstreetmap.org/way/236113695#map=16/39.5307/-0.3519 

Ens veiem a Meliana el día 16. Bons intercanvis :-)

Cartell IX Mercat d'Intercanvi i Moneda Social- SILMeliana
Conecta amb la Moneda Social

*Difussió del Mercat

Podeu fer us del cartell ací penjat i vos insistim en la necessitat d'imprimir uns quants i penjar-los als llocs que freqüenteu i informar al vostre veïnat, companys d'associacions, amics, família, etc. Moltes Gràcies :-)




MERCAT A LA VALL D'UIXÓ

Mercado de intercambio de la EcoXarxa Plana Baixa


Domingo 9 de noviembre de 2014
a partir de las 10:00 h
en la Plaza del Parque de La Vall d’Uixó

Los mercados de intercambio los hacemos periódicamente para intercambiar bienes, servicios y conocimientos mediante la moneda social llamada Eco, o por trueque directo quien lo desee.

Durante el mercado se realizará la actividad “Cuida tu cuerpo”, un taller práctico de estiramientos musculares (recomendable traer ropa cómoda y esterilla para participar).

Al finalizar el mercado celebraremos una comida compartida. A continuación, se celebrará la asamblea de la EcoXarxa Plana Baixa.


NOTA: En la realización de este mercado colabora el grupo Temps de Sols de la Vall d’Uixó, por lo que algunos de los asistentes al mercado, aceptarán intercambios en Soles además de en Ecos.

dimarts, 4 de novembre del 2014

L'Atzucac de Montcada dona veu a la Moneda Social

L'Atzucac, situat al edifici del Centre Artístic Musical de Montcada, dona veu a la Moneda Social  i convida a totes les persones interessades a assistir a la projecció del documental "El Dinero es Deuda" y una xerrada sobre moneda social, en dos dies diferents. L'entrada és lliure.

El proper divendres 7 de novembre, a les 19:30 hores, tindrá lloc la PROJECCIÓ del documental Money as Debt (El dinero es deuda)

El seguent divendres 14 de novembre, gent de la Xarxa de Xarxes d'Intercanvi Valencianes faran una xerrada sobre moneda social: Funcionament, valors serveis. 



Ens veiem a Montcada! :-)