dijous, 10 de juliol del 2014

Mercat d'Intercanvi i Moneda Social a Alboraia

VIII Mercat amb moneda social organitzat pel SILM

El proper diumenge 20 de juliol tenim mercat amb ecos organitzat pel Sistema d'Intercanvi Local de Meliana (SILM), la nostra xarxa local integrada a la XXIV (Xarxa de Xarxes d'Intercanvi Valencianes). 

Aquesta vegada el mercat serà a Alboraia, al Passeig Aragó, una zona amb ombra, amplitud i fàcil accés per arribar i també aparcar. Podem muntar les taules entre els números 42 i 60 del passeig.



Cartell VIII Mercat SIL_Meliana


Activitats i dinar

Al mercat tindrem a més animació a càrrec de Percussionant, amb un taller de percussió per a nens i també, per què no!? per a grans i majors, jugant amb la música, el moviment i el ritme. Diversió assegurada! :-)

A les 14 hores acaba el mercat, però si vols pots quedar-te a dinar. Sempre és agradable compartir aquests moments per conèixer-nos una mica més i poder xerrar de nous projectes o simplement per degustar la paella vegana amb productes de temporada, que oferim per a aquest dia i que pots reservar a través de la plataforma CES o per correu electrònic a pacovimer@gmail.com. El número d'usuari per fer la reserva és el SILM 0238 - Els Dimonis - El preu és de 5 ecos. En fer la reserva has de facilitar el teu nom i número d'usuari.

Alboraia: com arribar al mercat

A Alboraia es pot accedir per la Ronda Nord de València; o per les diverses carreteres comarcals que arriben, com la CV-330 des de Tavernes Blanques o la CV-330 des de la zona de Port Sa Platja on es troba l'eixida 14 de l'autovia V-21.
Alboraia compta amb dues estacions de la Línia 3 de Metro de València, que la comuniquen amb la ciutat i amb l'estació de l'Aeroport de València i amb la de Rafelbunyol. Aquestes estacions són l'estació de Palmaret i la d'Alboraia.
Plànol Alboraia - Passeig Aragó.

El Mercat estarà situat entre els números 42 i 60 del Passeig Aragó, aproximadament. Veure plànol adjunt d'Alboraia.
T'esperem!! :-)








dimarts, 8 de juliol del 2014

L'estiu ha arribat!




Els/les company@s de Pásalo organitzen mercat a la platja de Puçol el dia 12 de juliol de 18.00 a 22.00 h. i després sopar.


Menú vegà amb beguda a 7 ecos/euros si feu reserva en antelació (8 ecos/euros si contracteu el mateix dia) - Per reservar: vane-hual@hotmail.com