dilluns, 21 d’octubre del 2013

MERCAT A MELIANA



Ens ajudeu a fer promo del pròxim mercat? Vos recordem que la vostra col•laboració es important: imprimiu un parell de cartells i col•loqueu-los als vostre lloc de treball, a l’escola de les vostres filles, al forn, al bar on aneu a fer-vos el cafè o la cerveseta , …; passeu-lo per correu-e a amigues i familiars; pengeu-lo al vostre facebook o al twitter. 

1.- Actuacions: 

11,45 h.  el grup de teatre “Projecte Caravana” de l’Ecored Milaguas amb l’espectacle “El Bagul dels Contes”. 

13,00 h. Rap a càrrec de Xavi i Toni i Color’s Quad & Josep 

2.- Dinar: 

Recordeu dur-vos coberts, got i plat (la natura ens ho agraís). Encara que disposem d’algunes cadires, ve be que dugueu les vostres, així no fem curtes.  


Menú:

Primer plat: Bramborak (coquetes txeques de creïlla) i ensalada de fesols rojos amb paté d’olives. 

Segon plat: Pasta amb verdures i salsa de soia. 

Postre: Coques variades


Les reserves es poden fer fent una comanda a través de l’oferta que està penjada al web. El que encara no esteu registrat podeu dur-vos el dinar i compartir una estona agradable amb nosaltres o podeu registrar-vos (tola la informació de que es el SILM i com ens organitzem la teniu a http://sil-meliana.blogspot.com.es/p/qui-so.html )

3.- Avís: recordar-vos que NO deveu APARCAR A LA PLAÇA. Es pot entrar a la plaça per descarrega i carrega però tots el vehicles es deuen aparcar-se fora. Hi ha lloc dins del poble al voltant de la plaça però a més vos recordem que al polígon que hi ha a l’altra banda de la carretera hi ha moltíssim espai per aparcar.

4.- Com vindre al mercat: per als que no haveu estat mai,  es pot venir a Meliana en Metro – línia 3 i ací teniu l'enllaç per localitzar la plaça de l’Ermita  http://goo.gl/maps/EFUcc

Fins diumenge